Lajme

Lajmet e fundit

 

Vaj Subashi ne megapanairin Tirana Expo Center

Kompania Vaj ulliri Subashi mori pjesë në panairin  e Fundvitit në Tirana Expo Center, ku ekspozoi produktet e veta. Në këtë panair qe zgjati 12 dite, kompania ‘Subashi’ u perfaqesua denjesisht me produktet e veta, vaj ulliri, produkte kozmetike me baze vajin e ullirit dhe ekzaltues pjatash, ose vaj meRead More

Vaji Subashi mori pjesë në panairin Blej Shqip, Prishtinë

Nën organizimin e Komunës së Prishtinës dhe Ministrisë së Ekonomisë, Tregtisë dhe Sipërmarrjes të Republikës së Shqipërisë u zhvillua ne 27-29 Nentor 2014, panairi “Blej Shqip”. Në të moren pjese rreth 100 kompani shqiptare nga Republika e Kosovës, e Shqipërisë dhe Maqedonisë. Edhe Kompania Vaj Ulliri Subashi mori pjese neRead More